Марки
 
Промоции
 
Google talk
 


Количка
0 продукта
 
 

Общи условия

Общи Условия

1.Сайта съдържа снимки на играчки, класифицирани в категории. Съдържа също описание на играчките и цветови разновидности както и размери.Цената на всяка играчка е за 1 брой с включено ДДС,освен ако няма друго указание в описанието на играчката или комплекта.

2.Регистрирането на нов потребител става от формата за регистрация, достъпна от заглавната страница на сайта или в процеса на поръчката.Това действие гарантира съхранение на данните за доставка и тяхното автоматично попълване при следващо пазаруване.След получаване на заявката,ние извършваме проверка на посочените телефони за валидността й,сверяваме адреса, на който да бъде доставена играчката и уточняваме времето на доставка.По правило прозвъняваме клиента на посочения от него мобилен телефон и прозвъняването става до 12 часа.
В случай,че няма такъв,прозвъняваме на стационарния номер.

 3.След направена покупка,отваряйки вашата количка чрез натискане на бутона ,може да видите избраните до момента от Вас играчки. На тази страница можете да промените бройката на всяка избрана от Вас играчка. Можете също да отстраните от количката си определен артикул.Следва преглед на поръчката,като тук трябва да сверите какво поръчвате,брой и цвят на желаните играчки,адреса и телефона си.Изпращането на поръчката става с натискане на бутона "Изпрати поръчката".

4. Сайта www.mirtrading11.com, си запазва правата да променя цените,начинат на доставка и заплащане без предварително уведомление. Има право да ограничи достъпа до всички или част от услугите или стоките  които предоставя от страна на отделни потребители,нарушили общите условия за ползване.

5.За предоставянето на своите услугиWWW.MIRTRADING11.COM  има правото да събира, обработва, използва и съхранява данните, въведени лично от потребителя при неговата регистрация,но няма право да предоставя на трети лица информацията, идентифицираща потребителите, освен в случаите , когато това се изисква от оправомощени органи и е в съответствие с Българското законодателство.

6.Потребителите имат право по силата на личната си воля да въвеждат необходимата за работа със сайта информация като: трите имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка и кореспонденция, телефон за връзка и e-mail, като с това дават съгласието си персоналът на WWW.MIRTRADING11.COM да борави с нея при изпълнение на служебните си задължения. Потребителите имат право да поискат изтриване на личните си данни , но това ще означава закриване на техния профил и отказване на вход в нашата система. За целта следва да докажат, че те са регистрираното лице, като изпратят цялата информация, въведена при регистрирането. Потребителите нямат право да претрупват сайта с фиктивни заявки или друга информация.
 Потребителите нямат право да разпространяват, редактират, копират, предават, излагат, публикуват или да използват по какъвто и да е начин съдържанието на сайта,без изричното писмено разрешение на WWW.MIRTRADING11.COM  Потребителите носят пълна отговорност за запазване тайната на своите данни за вход и парола в нашата система, както и за всички действия, свързани с използването им.

7.Закупена стока може да бъде върната съгласно чл.55 ал.1 в срок от седем работни дни от получаването й, ако не е използвана и е в оригиналната си опаковка и не е с нарушен търговски вид.Върнати играчки се приемат само с приложена фактура.В този случай разходите по връщането са за сметка на клиента.